Lakkok

Az alábbiakban lakk kínálatunkat tekintheti meg.

 

Debeer 2K HS karcálló lakk

 

Kétkomponenses magas szárazanyag tartalmú víztiszta akril lakk oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékekhez. Használható személy és haszongépjárművek minőségi lakkozására. Alkalmas teljes fényezéshez, vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

V.O.C. értéknek megfelelő

Debeer 2K MS Matt lakk

 

Kétkomponenses MS matt színtelen nem sárguló lakk. Oldószeres és vizes bázisú festékekhez is használható. Személy és haszongépjárművek lökhárítóinak és műanyag díszléceinek festés utáni matt felületű lakkozására. Csak vékonyan célszerű felhordani, vastagabb rétegben kifényesedhet. Vastagabb matt hatás érdekében mattító adalék használata szükséges. Használható normál és gyors edzővel a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

Slem VA 62 2K HS Karcálló lakk

 

Kétkomponenses magas szárazanyag tartalmú víztiszta akril lakk oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására. Használható személy és haszongépjárművek minőségi lakkozására. Alkalmas teljes fényezéshez vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

V.O.C. értéknek megfelelő

 

Slem VA 65 2K HS Karcálló lakk

 

Kétkomponenses magas szárazanyag tartalmú víztiszta akril lakk oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására. Használható személy és haszongépjárművekhez minőségi lakkozására. Alkalmas teljes fényezéshez vagy részleges javításokhoz egyaránt.Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

 

Neo 2K MS Karcálló lakk

 

Kétkomponenses akril MS karcálló lakk. Könnyű használni és gyorsan szárad.Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Alkalmazható oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására személy és haszongépjárműveknél. Alkalmas teljes fényezés vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető. 

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1 

 

IMPA 1335 2K HS lakk

 

Kétkomponenses magas szárazanyag tartalmú víztiszta akril lakk oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására. Használható személy és haszongépjárművek minőségi lakkozására. Alkalmas teljes fényezéshez vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt, a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

V.O.C. értéknek megfelelő

 

MOBIHEL 2K MS Antiscratch lakk

 

Kétkomponenses akril MS karcálló lakk. Könnyű használni és gyorsan szárad. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Alkalmazható oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására személy és haszongépjárműveknél.  Alkalmas teljes fényezés vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

MOBIHEL 2K MS Speedy Lakk

 

Kétkomponenses akril gyorsan száradó MS karcálló lakk. Alkalmazható oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására személy és haszongépjárműveknél. Alkalmas részleges javításokhoz alacsony hőmérsékleten vagy gyors munkáknál. Használata csak gyors edzővel. Száradási ideje 60 fokos hőmérsékleten 15 perc. 

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

MOBIHEL matt lakk

 

Kétkomponenses MS matt színtelen nem sárguló lakk. Oldószeres és vizes bázisú festékekhez is használható. Személy és haszongépjárművek lökhárítóinak és műanyag díszléceinek festés utáni matt felületű lakkozására. Csak vékonyan célszerű felhordani, vastagabb rétegben kifényesedhet. Vastagabb matt hatás érdekében mattító adalék használata szükséges. Használható normál és gyors edzővel a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

 

COLOMIX 2K HS Lakk

 

Kétkomponenses magas szárazanyagtartalmú víztiszta akril lakk oldószeres és vizes bázisú uni, metál és gyöngyház festékek átlakkozására. Használható személy és haszongépjárművekhez minőségi lakkozására. Alkalmas teljes fényezés vagy részleges javításokhoz egyaránt. Használható normál és gyors edzővel egyaránt a hőmérsékletnek megfelelően. Száradási ideje 60 fokos szárítással jelentősen lecsökkenthető.

 

Keverés "B" komponenssel: 2:1

V.O.C. értéknek megfelelő

 

Forgalmazott márkák

Debeer

 

Mobihel

 

Impa

 

Slem

 

Neo

 

3M

 

Indasa

 

Iwata

 

Rupes